4.2.09

CONVOCATÒRIA D'ENTITATS I PLATAFORMES QUE DEFENSEM EL TERRITORI A LES COMARQUES DE LLEIDA:

A TOTES LES ENTITATS I PLATAFORMES QUE DEFENSEM EL TERRITORI A LES COMARQUES DE LLEIDA:

Trobada dissabte 14 de febrer a les 6 de la tarda a l’antic local d’IPCENA (C/ Jaume I el conqueridor nº 32, baixos, Lleida)

contacte: telèfon 610722461 Joan.

Informació i preparació de plataformes i entitats de les comarques de Lleida a la participació el 22 de març a Barcelona a la manifestació contra la política ambiental de la Generalitat.

La manifestació està organitzada per Ecologistes de Catalunya (EdC). L’any 2001 EdC ja va organitzar una primera manifestació sota el mateix lema, durant el govern de CiU a la Generalitat, un període en el que les problemàtiques ambientals saturaven el territori. Ara, durant el govern tripartit i d’entesa, no només no s’ha frenat la destrucció del territori, sinò tot el contrari, les problemàtiques ambientals han augmentat sense fre. A les nostres comarques en tenim exemples com l’abocador de Gimenells o Pinós i les nombroses plantes de tractament de residus arreu, la presa de Mont-rebei, l’autopista elèctrica Ribagorça-Pallars, la destrucció de l’horta de Lleida, el transvasament Segre-Llobregat, la concentració sense criteris ambientals de parcs eòlics i moltíssims problemes més.

Per tant, és molt important que hi assistim tots i totes per organitzar el millor possible la nostra presència i participació a la manifestació del dia 22 a Barcelona, que aplegarà col·lectius de tots els territoris.

Si us plau, confirmeu la vostra assistència a traves del correu ipcena@ipcena.org o a través del telèfon 973 26 37 93

Salutacions,

IPCENA-EdC

MANIFESTACIÓ CONTRA LA POLITICA AMBIENTAL DE LA GENERALITAT

dia internacional de l’aigua, 22 de Març, a BCN

Prou d’agressions al territori !!! Ni transvasaments, ni abocadors, ni especulació.

Per una planificació ambientalment responsable.

IPCENA organitza 2 autobusos per anar-hi. Inscriviu-vos! Socis/es, amics, companyes... tots cap a Barcelona el 22M !

Més informació a http://www.ipcena.org/?p=502