5.6.07

Suport de la Plataforma per la Defensa de la Serra de Belmunt


Des de la Plataforma per la Defensa de la Serra de Bellmunt volem donar el nostre suport a aquesta nova associació que s'ha creat i a cada un dels grups que la formen.
Ttot hi haver-se retirat el projecte de la instal·lació d'un abocador de residus industrials de tipus II, la sensació que ens va deixar tot plegat fou de desencís i de gran desconfiança per tot el es mou darrera el món dels residus(grans interessos econòmics, en mans privades, sense control i decisió per part de l'administració, ...) i la desprotecció a la que està sotmés el territori(agricultura i medi natural).

Només dir que pensem que tothom té el dret a donar una opinió, a reclamar que les coses es facin bé, i que quan no t'escolten i les respostes no arriben, llavors no més hi ha el cami de movilització social. Nosaltres creiem que és el camí més efectiu, sense deixar de banda el camí paral·lel administratiu i el de la justícia, però es quan la societat cívil es revolta que els polítics es fiquen al teu darrera i els que manen comencen a obrir els ulls. Aquest és el camí que nosaltres vàrem seguir, sempre dirigint les nostres preocupacions a aquell que tenia en aquell moment el poder de decidir.

Tenim una web on es pot trobar informació i algunes de les coses que anem fent.

www.grupnac.org


ÉS LA NOSTRA TERRA, ENS L'ESTIMEM I NOMÉS EN TENIM UNA.

DEFENSAR-LA ÉS EL NOSTRE DRET I LA NOSTRA OBLIGACIÓ.

DEIXEU-NOS-HO FER,

GRÀCIES